Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Alexander Florescu

Instructor de Fitness, Personal Trainer, Preparator fizic şi Tehnician nutriţionist


Încă din copilărie, Alexander şi-a descoperit pasiunea pentru sport, practicând tenis de performanţă timp de 12 ani. A câştigat experienţă ca şi antrenor de tenis de câmp, pentru juniori şi adulţi, în Liban, Croaţia, Spania, Grecia, Turcia, Tunisia, Egipt, Insulele Gran Canaria şi alte ţări europene. A fost atât Sparing Partner, cât şi antrenor pentru echipa de tenis a fostului campion al Cupei Davis, Marian Vajda, în Croaţia.

Începând din 2016, Alexander şi-a propus să îţi schimbe focusul în carieră, spre cel de Preparator Fizic pentru sportivi de performanţă. În acest scop, a început o serie de antrenamente de pregătire fizică, alături de echipa de Polo a CS Dinamo Bucureşti, urmând a fi abordat de Echipa Naţională de Polo Tineret, ca şi preparator fizic pentru meciurile din Campionatul Mondial de Polo Universitar din Taipei, în 2017. A fost, de asemenea, preparator fizic pentru echipa Naţională de Înot Tineret, dar şi pentru nume mari din fotbalul românesc.

În timp, a reuşit să transforme pasiunea lui pentru activităţile de pregătire sportivă, într-o profesie şi un business de succes, în prezent, deţinând o reţea de 4 Studio-uri de Personal Training şi un Centru Spa & Wellness, în Bucureşti.

Antreprenor de succes şi unul dintre cei mai apreciaţi antrenori personali, în special în rândul vedetelor, Alexander reuşeşte să se remarce prin rezultatele remarcabile, obţinute prin programele intense de antrenament, bazate pe exerciţii folosind greutatea corpului, mixate cu programe personalizate de nutriţie, dezvoltate chiar de el.