Blog

ISRO-Fitness School leagă fuziune cu Fitness Education School pentru anul 2022

whatsapp-image-2021-12-01-at-17.25.24.jpeg


ISRO-Fitness School a fost de la început un proiect de suflet, creat din dorința de a forma profesioniști în domeniul fitness-ului și al sănătății. Totodată ne-am dorit să influențăm într-un mod pozitiv viitorul tinerilor pasionați de fitness și un stil de viață sănătos, oferindu-le posibilitatea de a urma cursuri acreditate național și internațional.
 
În cadrul acestor cursuri de instructor fitness, ne asumăm misiunea de a clădi noi fundamente ale educației în fitness, bazate pe experiență și profesionalism, implicare și creativitate. Abordarea noastră aduce un suflu nou în industria fitness-ului, prin prezentarea de noi concepte și metode de instruire specifice acestei arii sportive.
 
Ȋntr-o eră a stresului şi a sedentarismului în creştere, obiceiurile alimentare nesănătoase şi lipsa practicării sportului atrag consecinţe nefaste asupra sănătăţii.
 
De aceea, am căutat oameni care să ne împărtășească viziunea, oameni care doresc să facă o schimbare în rândul românilor, oameni care vor nu doar să predea niste cursuri, ci vor să schimbe mentalități, să creeze profesioniști în domeniu, care la rândul lor vor ajuta românii să înțeleagă și să adopte un stil de viață sănătos.
 
Astfel, am ales să legăm o fuziune cu una dintre cele mai mari școli de formare profesională în domeniul sportiv și al sănătății, Fitness Education School. Având o experiență de peste 7 ani pe piața din România, fiind înființată de Iulian Dinu – instructor fitness, kinetoterapeut și psiholog sportiv – cu o experiență de peste 14 de ani în domeniul sportiv, Fitness Education School a fost alegerea cea mai bună pentru această fuziune.
 
Misiunea noastră comună de a dezvolta sportul de masă, de a combate obezitatea în România și de a motiva oamenii către un stil de viață sănătos, ne-a unit și ne-a convins că această fuziune va fi una de succes, mai ales în această perioadă de pandemie, când oamenii nu mai sunt atât de atenți la partea sportivă a vieții lor.
 
Această fuziune ne va permite să influențăm populația României într-un mod pozitiv, axat pe mișcare și un stil de viață sănătos. Astfel, împreună vom organiza cursurile într-un mod diferit și anume:
 
  • Fitness Education School va susține cursurile de Instructor Fitness & Personal Trainer – Level 1, Consultant Nutriție Generală, Consultant în Psihologie Sportivă și Consultant Nutriție Sportivă.
  • ISRO Fitness School va susține cursurile de Level 2 – Personal Trainer & Group Training și Instructor Aerobic - Fitness.
 
Prin această fuziune, vom reuși să ridicăm standardele cursurilor noastre la următorul nivel, adoptând cunoștinte mult mai ample, venind cu o nouă programă a cursurilor, mai complexă, cuprinzând toate informațiile necesare pentru a forma experţi în domeniul sănătății.