Board 30 (Da Vinci BodyBoard)

BOARD 30
Cel mai complex echipament de fitnessBOARD 30 (Da Vinci Body Board)


Îţi prezentăm CEL MAI COMPLEX echipament de fitness din România, care înlocuiește orice alt accesoriu! Indiferent de ce vei vrea să lucrezi (CARDIO, TONIFIERE, MASĂ MUSCULARĂ, ABS & BUTT, STRETCHING, PILATES), cu BOARD 30, o vei putea face!Board 30 (Da Vinci BodyBoard) reprezintă o abordare originală a fitness-ului. Având o instalare rapidă și un design simplu, sistemul BodyBoard oferă un antrenament plăcut, accesibil și ușor de adaptat la o gamă largă de abilități. Structura unică și opțiunile variate ale cadrului de executare a exercițiilor, îi ajută pe practicanți să atingă mai ușor succesul și îi motivează pe termen lung, în practicarea acestor tipuri de exerciții.

În cadrul unui antrenament de tip interval cu intensitate ridicată, programul BodyBoard prevede intervale de un minut, cu o pauză de 22 secunde între exerciții. Fiecare exercițiu este creat pentru a tonifia musculatura, pentru a conecta mușchii mai mici și țesuturile conjunctive, echilibrând în același timp corpul, pentru a susține integritatea întregului organism.

De exemplu, într-un antrenament transformațional HIIT de o jumătate de oră, tot corpul lucrează prin antrenamente de forță, cardio și de stretching.

 

Caracteristicile antrenamentului cu Board 30

- se potriveşte oricărui tip de practicant, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică, fiind la fel de util sportivilor de performanţă din diferite domenii, care caută să practice un antrenament funcţional, cât şi persoanelor fără experienţă sportivă, care doresc să se menţină în formă, activi şi sănătoşi.

- datorită versatilităţii lor, exerciţiile Da Vinci BodyBoard oferă un antrenament rapid, eficient, care poate fi desfăşurat înainte sau după muncă, sau chiar şi în pauza de masă.

- benzile elastice rezistente sunt uşor de folosit şi sigure pentru muşchi şi articulaţii.

- numărul infinit de posibilităţi de dezvoltare a exerciţiilor activează toate grupele musculare în acelaşi timp, indiferent de tipul de clasă susţinut, doar cu ajutorul acestui echipament-minune: Da Vinci BodyBoard.

- exerciţiile pot fi adaptate la orice nivel de fitness al practicantului.

 

Beneficii ale antrenamentului cu Board 30

- antrenează forţa, echilibrul, rezistenţa şi îmbunătăţeşte funcţiile cardio-vasculare, prin abordarea diferitelor unghiuri de lucru şi nivele de rezistenţă, prin folosirea propriei greutăţi şi a unui singur echipament.

- favorizează arderea grăsimilor, tonifierea musculaturii şi antrenarea articulaţiilor, pentru o mai bună mobilitate şi o formă fizică de invidiat.

- stimulează atât mușchii de legătură, cât şi mușchii interni, oferind un bun echilibru muscular şi stabilitate, scăzând totodată șansa accidentărilor. Rezultatul este un corp suplu, tonifiat şi definit, prin multitudinea de planuri şi unghiuri utilizate la fiecare exerciţiu.

- oferă un antrenament complet, astfel niciun muşchi nu va fi ignorat pe parcursul sesiunii de workout.

Noi credem că a fi sănătos și fit este un stil de viață realizabil!