DESPRE NOI

ISRO-FITNESS SCHOOLISRO-FITNESS SCHOOL este, înainte de toate, un proiect de suflet, creat din dorința de a forma noi generații de profesioniști în domeniul fitness-ului și de a influența, în mod pozitiv, viitorul tinerilor pasionați de sport și sănătate.

Ne motivează dorința de a transmite mai departe pasiunea și experiența noastră în fitness și vrem să excelăm, ridicând serviciile noastre la cele mai înalte standarde, în sincron cu evoluția fitness-ului pe plan internațional.

Ȋntr-o eră a stresului şi a sedentarismului în creştere, obiceiurile alimentare nesănătoase şi lipsa practicării sportului atrag consecinţe nefaste asupra sănătăţii. În confruntarea cu această situaţie, activitatea fizică şi relaţia dintre corp şi minte deschid noi orizonturi, devenind prioritare pentru un stil de viaţă armonios.

Fiecare fiinţă este unică şi se desăvârşeşte prin suma alegerilor făcute; conştientizarea acestui adevăr a condus la dezvoltarea preocupărilor privind nutriţia şi abordarea unui stil de viaţă activ, prin mişcare. Prin urmare, tot mai mulţi tineri sunt atraşi de profesiile din fitness şi doresc să se angajeze în acest domeniu, profitând de această oportunitate pentru a se putea ocupa de propriul corp şi, în acelaşi timp, pentru a-i putea ajuta şi pe ceilalţi să atingă o stare de bine fizică şi psihică.

Prin programele de educaţie în fitness oferite de şcoala noastră, venim în întâmpinarea nevoilor tale de afirmare profesională şi te aducem, cu fiecare pas, mai aproape de profilul ideal al unui instructor de fitness.

Sănătatea este relaţia dintre tine şi corpul tău.

Prin intermediul cursurilor noastre, te putem învăţa esenţa unei vieţi armonioase. Fă un prim pas spre performanţă: restul paşilor îi vom parcurge împreună, într-o atmosferă vibrând de vitalitate şi voie bună!

Vezi cursuri