ISRO

ISRO-FITNESS SCHOOL & STAY FIT ACADEMY

ISRO-Fitness School şi Stay Fit Academy îşi unesc forţele, pentru organizarea cursurilor de fitness din întreaga ţară, asumându-şi misiunea comună de a clădi noi fundamente ale educației în domeniul fitness-ului, bazate pe experiență și profesionalism și de a forma noi generații de profesioniști în acest domeniu, care să ajute, la rândul lor, cât mai mulți români, să adopte un stil de viață sănătos.


Image
Prin intermediul acestor cursuri de instructor fitness, dorim să oferim programe de educaţie în fitness inovative şi eficiente şi să dezvăluim beneficiile unui stil de viaţă activ. Suntem alături de toţi pasionaţii de fitness şi le împărtăşim experienţa noastră în domeniu, precum şi doza de energie, de motivaţie şi de încredere în propriile puteri, pentru a-i conduce spre calea succesului !
Image

Cursul nostru de calificare Instructor Fitness & Personal Trainer reprezintă o adevărată incursiune în tainele fitness-ului şi are la bază un proces de învățare complex, desfăşurat pe o perioadă de 7 luni, oferindu-ţi instrumentele necesare evoluției graduale a cunoștințelor și aptitudinilor tale în domeniul fitness-ului. În cadrul cursului nostru, vei descoperi şi îți vei însuși fundamentele teoretice, tehnice şi pedagogice în domeniul fitness-ului, dezvoltându-ți competenţele necesare practicării cu succes a activității de instructor de fitness și antrenor personal.Image

Cursul de Instructor Aerobic-Fitness & Group Training este conceput de manieră să acopere toate nevoile informaţionale ale cursanţilor, fiind adaptat la cerințele actuale din industria fitness-ului și elaborat în concordanţă cu standardul ocupaţional pentru Instructor Aerobic-Fitness. Programa cursului cuprinde metodologia antrenamentelor de aerobic-fitness, structura claselor de tip aerobic-fitness, utilizarea echipamentelor funcționale în antrenamente personale și de grup, sisteme de predare şi progresie, cueing, noţiuni legate de muzică şi ritm, paşii de bază în aerobic, step, dance și crearea coregrafiilor pentru aceste tipuri de clase.
Image

Pentru antrenorii personali şi toţi cei care vor să exceleze în domeniul fitness-ului, am perfecționat acest curs de nivel avansat, care concentrează, în 6 module, informaţii esenţiale, pe care orice profesionist în fitness ar trebui să le deţină: Principii de nutriție pentru gravide, mămici și copii; Functional Training; Fitness pentru gravide, mămici şi copii; Kinetoterapie și ergonomie posturală în fitness; Strategii de marketing în Personal Training & Fitness online; Tehnici avansate de antrenament în Personal Training.
Image

Ȋn cadrul cursului de specializare în Functional Training, vei învăţa metode revoluţionare de reinterpretare a antrenamentelor clasice, în sincron cu evoluţia fitness-ului, pentru a deveni un instructor desăvârşit, mereu la curent cu cele mai noi concepte din fitness şi pregătit pentru a transforma în realitate obiectivele clienţilor tăi, folosind cele mai atractive şi eficiente metode de antrenament. Vei învăţa cum să utilizezi echipamente funcţionale precum Kettlebell, Suspension Training, Bosu, Battlerope, Bulgarian Bag, Slam ball, Wall ball, Medicine ball, Plyobox, Board30 pentru a crea programe de antrenament eficiente şi dinamice.

Module Level 2 - Personal Trainer & Group Fitness

În cadrul acestor module, ne propunem să îţi împărtăşim secrete de succes în fitness, din experienţa noastră, dar şi să-ţi aducem în atenţie noţiuni de actualitate din domeniile conexe fitness-ului: nutriţie, kinetoterapie, medicină, marketing. Vom pune accent pe consolidarea informaţiilor şi aptitudinilor care să te propulseze la un nou nivel în dezvoltarea ta profesională, pentru ca tu să ai garanţia succesului în cariera ta!
Image

Orice antrenor personal ar trebui să știe ce tipuri de antrenamente îi poate propune unei femei însărcinate sau unei proaspete mămici, pe baza recomandărilor medicului ei ginecolog, fiind esențial, în același timp, să o poată înțelege și să o motiveze să rămână activă și sănătoasă. Pe de altă parte, fitness-ul în viaţa copiilor reprezintă o alternativă eficientă la mişcare, pentru o viață activă și sănătoasă, iar antrenamentele pentru copii, efectuate sub îndrumarea unui antrenor personal, îi dezvoltă armonios și le oferă doza de energie și de încredere în propriile puteri. Acest modul te învață să creezi planuri de antrenamente pentru gravide, mămici copii și adolescenți, adaptate obiectivelor și necesităților fiecăruia, și să descoperi metode de lucru antrenante și motivante.
Image
Un antrenor personal dedicat urmărește întotdeauna să exceleze în serviciile de Personal Training pe care le oferă clienților săi. Dacă și pentru tine este esențial să avansezi în cariera de antrenor, să acumulezi cât mai multă experiență în domeniu și să înveți cele mai eficiente metode de antrenament Unu la unu, te invităm să participi la acest modul.
Vei învăța să elaborezi programe de antrenament variate, adaptate diferitelor categorii de clienți,  vei afla cum să urmărești constant progresul acestora și să optimizezi raportul dintre efortul dozat și timpul alocat atingerii și menținerii obiectivelor propuse.
Image

O alimentație corespunzătoare presupune atât calitate, cât și cantitate. Găsirea unui echilibru între aportul de nutrienți și menținerea unei greutăți optime reprezintă un aspect important pentru sănătatea oricui.
Am condensat în acest modul cele mai importante informații privind alimentația corectă pentru femei, în timpul sarcinii şi după sarcină, dar şi pentru copii, oferind totodată idei de planuri alimentare pentru aceste categorii.Image

Un antrenor personal bine pregătit trebuie să știe cum funcționează organismul uman, pentru a da un randament optim în timpul antrenamentelor, asigurându-se totodată că exercițiile sunt executate corect, fără risc de accidentări. Participă la acest modul și vei invăța noțiuni importante de kinetoterapie, cu aplicabilitate în fitness, vei învăța să faci o evaluare funcțională și posturală a clientului și vei descoperi o gamă de exerciții recomandate pentru diferite afecțiuni posturale.

Image

Acest modul de Functional Training este dedicat, în special, actualilor instructori de fitness şi antrenorilor personali care doresc să-şi perfecţioneze tehnicile antrenamentelor în fitness, prin integrarea unor clase de tip Circuit Training, Tabata, Suspension Training, HIIT, Board30 şi a unor metode variate de lucru în cadrul programelor de antrenament personalizat.
Vei învăţa cum să utilizezi echipamente funcţionale precum Kettlebell, Suspension Training, Bosu, Battlerope, Bulgarian Bag, Slam ball, Wall ball, Medicine ball, Plyobox, Board30 pentru a crea programe de antrenament eficiente şi dinamice.

 

Image

Am creat acest modul pentru toți antrenorii personali care urmăresc să își promoveze eficient serviciile și imaginea, pentru a obține venituri considerabile și notorietate. Vei afla noi metode prin care poți ajunge la publicul tău țintă, creând conținuturi și reclame atractive, cu rezultate optime. Vei invăța să dai valoare serviciilor tale, să îți manageriezi mai ușor activitatea în Personal Training, cu ajutorul tehnologiei și a unor strategii de marketing infailibile.

Seminarii de nutriţie şi fitness

Dacă și tu vrei să ai acces la informații verificate si sfaturi pertinente din domeniul medicinei, nutriției și fitness-ului și să îți clădești o fundație solidă, pentru un viitor mai sănătos, te invităm la seminariile "Reshape your future" şi "Healthy habits for all ages", organizate de ISRO-Fitness School, în colaborare cu dr. Emil Novack.
Image

Acest seminar își propune să definească principalele elemente care alcătuiesc un stil de viață sănătos (alimentația, mișcarea, odihna, controlul greutății) și să ofere participanților sfaturi şi recomandări utile, care pot fi aplicate cu succes, pentru atingerea obiectivelor de sănătate ţintite de fiecare persoană.
Image
Vă invităm la un seminar inedit, în cadrul căruia veţi primi recomandări de obiceiuri sănătoase, exemple de exerciţii de fitness şi sfaturi nutriţionale, care vă pot transforma viaţa radical şi vă pot optimiza starea de sănătate, pe termen lung.