Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Horia Oltean

Formator acreditat, Instructor Aerobic-Fitness, Instructor TRX, Instructor Functional Training, Instructor PowerBands și RealRyder


Horia este cel mai tânăr membru al echipei, însă practicând sport încă de la vârsta de 3 ani, putem spune că a acumulat experiență îndelungată în domeniu. Fire curajoasă şi independentă, Horia s-a stabilit în Marea Britanie la vârsta de 19 ani, pentru a urma cursurile Universităţii Solent din Southampton, Hampshire, absolvind Facultatea de Management în Afaceri Internaţionale. 

Pasiunea pentru fitness și sporturile de echipă i-au format caracterul, perseverența și dorința de a excela. Horia este Instructor Aerobic-Fitness, Personal Trainer, Instructor TRX, Instructor Functional Training, Instructor PowerBands și Indorcycling - RealRyder.

Fiind specializat în antrenamente funcționale și cu o experiență în Personal Training de 5 ani (3 ani în Anglia și 2 ani în România), Horia vă poate împărtăși din secretele acestei meserii pasionante, folosind metode inovative şi dinamice.