Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Marius Grancea

Formator acreditat, Master Trainer Aerobic, RealRyder şi Functional Training, Instructor autorizat Step, Zumba şi X-Tempo

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul fitness-ului și aerobicului, Marius Grancea este un nume cu rezonanță în industria fitness-ului național și internațional: formator acreditat, Master Trainer și imaginea RealRyder România, Master Instructor Aerobic, Instructor autorizat Step şi Zumba (Zumba Toning, Step, Kids - peste 10 ani de experiență), Instructor autorizat Spinning, Master Trainer şi Instructor autorizat Functional Training, Instructor autorizat Pilates, OneKor, TRX™, Fit-boxing, Personal Trainer, Instructor autorizat X-Tempo - primul reprezentant X-Tempo în România.

Marius este absolvent al Programului de Master Educaţie fizică şi Sport al Universităţii „Ovidius” Constanţa şi al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „George Bariţiu” din Braşov.

În calitate de Master Trainer şi Manager RealRyder România, Marius este responsabil de inițierea și coordonarea cursurilor de formare a Instructorilor de RealRyder, precum și de organizarea de workshop-uri, seminare și alte evenimente RealRyder atât în țară, cât și la nivel internațional ( Las Vegas, Nevada).

Marius deține în portofoliu și funcția de preparator fizic pentru echipa de handbal Corona Brașov, fiind responsabil de condiția și recuperarea fizică a jucătorilor.

Pentru a rămâne mereu la curent cu noile tendințe și inovații din industria fitness-ului și pentru a implementa pe plan local noi concepte lansate, Marius participă constant la convenții și congrese internaționale, organizate pentru susținerea performanței și excelenței în domeniul aerobic-fitness.

Mereu în formă maximă şi cu pasiunea pentru fitness pulsând în vene, Marius îţi transmite din energia lui şi te îndeamnă să lupți: „Când simți că nu mai poți, continuă!”