Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Alex Stanciu

Formator acreditat, Nutriţionist, Fizioterapeut, Lector, Personal Trainer, Instructor Fitness, Speaker

 

Alex este absolvent al Facultăţii de Medicină şi al Facultăţii de Educație Fizică și Sport, dar şi absolvent de Master în Educație Fizică Sportivă.

Prezent cu o experiență de un deceniu în lumea științelor medicale, a studiat timp de 8 ani nutriţia, anatomia, fiziologia, biomecanica, farmacologia, microbiologia şi biochimia.

A scris lucrarea de licență "Rolul kinetoterapiei în tratamentul obezității" unde cele 10 cazuri clinice selectate au avut o îmbunătățire a sănătății cu un procent de peste 90%.

Ȋn 2017, Alex a avut privilegiul de a fi fizioterapeutul echipei lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa, în cantonamentul din Slovenia.

Alex are numeroase apariții media și în lumea mondenă, unde dezbate subiecte legate de sănătate și stil de viață, combinând tehnologia, biologia și dezvoltarea personală într-un mod fără precedent. Metodele sale de biohacking privesc corpul ca pe un sistem complex, a cărui înțelegere profundă și auto-experimentare se pot dezvolta la un nou nivel, prin adoptarea unui stil de viaţă echilibrat, bazat pe o alimentaţie sănătoasă şi mişcare.