Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Ştefan Marghiol


Formator acreditat, 
Instructor Fitness, Functional Training, Khai Bo, Instructor Hata Yoga, Dinamică posturală, Kettle-Bell & Body Weight Training, Personal Trainer.

 

Cu o experienţă profesională de peste 11 ani în domeniul fitness-ului, Ştefan a cunoscut spiritul competiţiei şi satisfacţia performanţei sportive încă de la vârsta de 14 ani, participând la numeroase competiţii de arte marţiale Budokai, Kickbox şi MMA.

Fiind motivat de antrenamentele de arte marţiale şi de pasiunea pentru sport, din 2007, Ştefan a devenit Instructor de Fitness şi a participat la numeroase cursuri de specializare, care i-au desăvârşit cunoştinţele în domeniul fitness-ului şi care îi permit să creeze cu uşurinţă programe de antrenament inedite, adaptate fiecărui client, indiferent de vârstă, obiective sau limitări.

Fire dinamică, dovedind o pregătire polivalentă în dezvoltarea potenţialului fiziologic şi consecvenţă în îndeplinirea obiectivelor clienţilor săi, Ştefan te poate învăţa secretul atingerii unei stări generale de bine, prin dezvoltarea armonioasă a organismului!