Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Ștefania Mădălina Lazăr

Formator acreditat, Instructor Aerobic-Fitness, Instructor TRX, Instructor Functional Training, Personal Trainer

Ștefania, în vârstă de 26 de ani, este o altă prezenţă tânără în echipa noastră, ce emană vitalitate şi exuberanţă. Deşi este licenţiată în Drept (absolventă a Universităţii ʺGeorge Bariţiuʺ Braşov), pasiunea ei pentru fitness și cei peste 10 ani de experienţă în acest domeniu o califică drept un model de admirat şi de urmat în fitness.

În anul 2016 a devenit Instructor oficial TRX, după care a urmat cursul de Instructor Aerobic-Fitness, pentru a-şi desăvârşi pregătirea profesională în acest domeniu.

Experiența acumulată prin participările la concursurile naţionale de fitness model, în cadrul cărora a obţinut și o medalie de aur la categoria națională de senioare, cât și participările la concursuri de forță și anduranță Reebok Spartan Race dovedesc dragostea și devotamentul Ștefaniei pentru fitness, sport și sănătate!

Ştefania îţi poate impărtăşi din pasiunea şi secretele unui stil de viaţă sănătos, bazat pe echilibrul dintre o gândire pozitivă, o dietă sănătoasă şi un antrenament eficient.