Termeni și condiții

       1. Ȋnscrierea şi participarea la cursuri


Pentru a putea participa la cursurile şcolii noastre şi a dobândi certificarea naţională şi internaţională, viitorul cursant trebuie să deţină cel puţin diploma/ adeverinţa de absolvire a studiilor medii (12 clase).


Prin înscrierea la curs şi prin prezentarea unei adeverinţe de la medicul de familie, participantul confirmă faptul că este apt din punct de vedere fizic şi al sănătăţii pentru a participa la curs.


Recomandarea noastră este să fiţi într-o stare fizică bună, fără probleme de sănătate; nu ne facem responsabili de nici o boală sau afecţiune pe care aţi putea să o manifestaţi pe parcursul desfăşurării cursului.


Frecventarea programului de formare profesională pe întreaga perioadă este obligatorie. Participarea la toate orele cursului este obligatorie şi absenţa conduce la pierderea dreptului cursantului de a susţine examenul de absolvire. Ȋn cazul apariţiei unei boli sau afecţiuni pe parcursul cursului, limita de absenţă este de maxim două zile din cele opt, participantul obligându-se să aducă o scutire medicală eliberată de un medic competent.


Taxa de participare nu este returnabilă, exceptând cazurile de îmbolnăvire înainte de începerea cursului. Ȋn această situaţie, vă vom solicita un certificat medical eliberat de un medic competent. Ȋn cazul apariţiei unei boli sau afecţiuni pe parcursul cursului, taxa nu vă va fi returnată, dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs, într-o perioadă de maxim 6 luni.


Cursurile noastre se adaptează cerinţelor şi nevoilor dumneavoastră, aşadar, ne rezervăm dreptul de a schimba conţinutul, orele, datele, locaţia şi formatorii acestui curs.


Acest curs se desfăşoară pe parcursul a 4 weekend-uri consecutive, iar orele sunt împărţite în seminarii teoretice şi practice. La sfârşitul fiecărui weekend, veţi primi un test pentru a evalua fixarea cunoştinţelor predate până la acel moment, iar notele vor fi înscrise în catalogul participanţilor la cursuri.


Examenul final se va desfăşura în ultima zi din weekend-ul nr. 4, în prezenţa Comisiei de evaluare din partea ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) şi va consta într-o probă teoretică, precum şi o probă practică, de evaluare a competenţelor specifice domeniului.


Pentru absolvirea cursului şi obţinerea certificatului de absolvire, este necesară promovarea ambelor probe; participanţii care nu vor obţine nota minimă de trecere la proba teoretică, nu vor putea participa la proba practică. Cursanţii care nu au trecut de cele 2 probe şi doresc să susţină un al doilea examen, vor plăti taxa de reexaminare în valoare de 100 RON.


Pe durata cursurilor se pot face poze şi filmări, care sunt considerate materiale promoţionale ce aparţin de drept ISRO-FITNESS SCHOOL, astfel încât să poată fi folosite de aceasta în diverse scopuri de promovare şi marketing. Acceptând termenii şi condiţiile, se consideră automat că sunteţi de acord să apăreţi în aceste materiale. Ȋn cazul în care nu doriţi acest lucru, va trebui să ne trimiteţi o notificare scrisă în acest sens, pe adresa de e-mail contact@isro-fitness-school.ro.

 

         2. Plata online a cursurilor

 

 

  • Beneficiaţi de comision 0% pentru plățile prin card bancar.
  • Acceptăm carduri cu simbolul Mastercard sau Visa.

Pentru siguranța dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt criptate. Pentru mai multe informații privind protecţia datelor la cumpărăturile cu cardul şi alte informaţii privind sistemul de plată, vă rugăm să accesaţi site-ul www.euplatesc.ro

  • Cardul dumneavoastră este debitat doar după ce comanda este confirmată.

Dacă tranzacția cu cardul de credit este aprobată, suma va fi blocată imediat pe card, iar dumneavoastră veți primi o confirmare a comenzii pe adresa de e-mail. Dacă tranzacția cu cardul nu este aprobată, comanda dumneavoastră va fi anulată. Vă rugăm să contactați banca sau emitentul cardului dacă aveți întrebări referitoare la acest aspect.

 

Ȋn urma confirmării comenzii privind plata înscrierii la unul din cursurile noastre, veţi primi pe e-mail o factură proformă, conţinând informaţiile pe care le-aţi introdus în câmpurile din formularul de facturare.

La cerere, vă putem elibera factură fiscală pentru serviciile plătite. Informaţiile din formularul de comandă pot fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.

 

Taxa de participare nu este returnabilă, exceptând cazurile de îmbolnăvire înainte de începerea cursului.

 

Ȋn momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat la cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.              

        

 
         3. Utilizarea site-ului

Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafică, logo-uri, butoane, imagini, cod sursă şi software), de către orice persoană este interzisă.

Pentru noi, este important să asigurăm protecția şi confidenţialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. Prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul nostru, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Pentru mai multe informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, accesaţi pagina http://www.isro-fitness-school.ro/politica-de-confidentialitate         4. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi ISRO-FITNESS SCHOOL va fi rezolvat prin cale amiabilă. Ȋn cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine Instanţelor de judecată din România.

 


Vă mulţumim!

Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL