Echipa ISRO-FITNESS SCHOOL

Image
Modal-image
ytbplay1.png

Cristian Vieru

General Manager

 

Absolvent al Facultăţii de Drept şi al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, Cristian a dobândit o experienţă profesională de peste 15 ani în promovarea şi administrarea de servicii hoteliere internaţionale, dar şi în conducerea şi desfăşurarea activităţilor din domeniul fitness-ului, descoperind atribuţiile manageriale ale unui lider de succes.

Ȋn domeniul hotelier, a reuşit să fie promovat, pas cu pas, până la funcţia de Director General al unor complexe hoteliere din Grecia, Brazilia, Sao Tome & Principe, Africa de Sud, fiind responsabil, printre altele, de gestionarea şi promovarea serviciilor, dar şi de organizarea de evenimente şi coordonarea personalului hotelier.

Ȋn paralel, şi-a perfecţionat şi abilităţile în domeniul fitness-ului, pornind pe acest drum ca Instructor de Fitness, participând la majoritatea convenţiilor şi specilizărilor naţionale şi internaţionale din domeniu, urmând cursurile Academiei Europene de Fitness şi urcând pe poziţia de formator de Instructori Aerobic-Fitness pentru unele din cele mai mari companii internaţionale de turism hotelier.

Calităţile sale manageriale au fost exploatate şi în funcţia de Director General al unui mare complex sportiv din Braşov.

Spiritul competitiv şi dorinţa de autoperfecţionare îi ghidează paşii în orice activitate pe care o organizează, reuşind să transmită participanţilor din vitalitatea şi determinarea sa şi oferindu-le de fiecare dată o experienţă memorabilă!