Workshops

lesmills.jpg

 

LesMills

Printre cele mai recente şi mai eficiente inovaţii în domeniul fitness-ului se numără şi programele LesMills, care îşi dovedesc eficienţa în primul rând prin dezvoltarea forţei de care avem nevoie în activităţile zilnice, la muncă sau acasă. Antrenamentele LesMills combină exerciţii simple, precum genuflexiunile sau fandările, cu greutăţi optimizate, în funcţie de obiectivul nostru.

LesMills Tone

LesMills Tone este un antrenament 3 în 1, ce combină exerciţii cardio, de forţă şi de rezistenţă pentru întregul corp, într-un antrenament complex şi eficient.
Acest tip de antrenament îmbunătăţeşte forţa musculară, rezistenţa, flexibilitatea, agilitatea şi echilibrul.

LesMills Body Pump

Body Pump este cea mai rapidă modalitate de a fi în formă, de a slăbi şi de a câştiga forţă şi condiţie fizică, antrenamentul concentrându-se pe utilizarea de greutăţi medii şi miscări repetate de foarte multe ori.

Antrenamentul este construit pe 10 etape diferite, pe muzică şi exerciţii care durează între patru şi şase minute. Etapele sunt: încălzirea, picioare (genuflexiuni în diferite poziţii şi pe ritmuri diferite), piept, spate, triceps, biceps, picioare (sărituri, pe loc sau dinamice), umeri, abdomene, apoi relaxare şi întindere. Fiecare etapă se concentrează asupra unei grupe de muşchi timp de cinci minute: în acest timp, acea parte a corpului are parte de un antrenament excelent, generând forţă şi rezistenţă.

Pentru a realiza aceste exerciţii, se pot folosi step box-uri, bare cu greutăţi, greutăţi simple şi, desigur, greutatea propriului corp. Tehnica are ca scop găsirea diferitelor modalităţi de a antrena muşchii, precum şi noi unghiuri şi tipuri de mişcări.


Cu Body Pump, arzi între 470 şi 550 de calorii pe antrenament, îţi sporeşti masa musculară, puterea şi rezistenţa, dar şi densitatea osoasă,  prin exerciţii dinamice precum genuflexiunile sau săriturile.