Workshops

trx-1.jpeg

 

TRX

TRX-ul, sportul ingenios care foloseşte greutatea propriului corp, este considerat cel mai complex, versatil şi accesibil sport, pentru că presupune doar un set de curele care pot fi atârnate oriunde, la tocul uşii sau de un copac.
Deşi antrenamentele de TRX par uşoare, ele sunt mult mai greu de efectuat, pentru că pun în mişcare toţi muşchii. Poziţia faţă de punctul de ancoraj este cheia unui antrenament mai dur sau mai domol, poate fi mai greu sau mai uşor. Dacă mergi mai departe faţă de punctul de ancoraj, exerciţiile sunt mai uşor de făcut. Dar dacă stai sub el, exerciţiile sunt mai grele, pentru că greutatea care e suspendată e mai mare.
 
Antrenamentele cu TRX integrează ultimele cercetări în domeniu cu cele mai bune practici militare, mişcări din pregătirea sportivilor de performanţă şi tehnici de recuperare fizică. Clasele de Suspension Training sunt destinate dezvoltării forţei, a echilibrului, a flexibilităţii şi a rezistenţei în acelaşi timp.

TRX Suspension Training este alegerea ideală şi completă în materie de programe de fitness, beneficiile sale fiind nenumărate:

- accesibilitatea; cu aceste două benzi, poţi avea parte de o sesiune de antrenament în orice moment al zilei şi în orice loc: acasă, la sală, în parc, în camera de hotel (când pleci în concediu) etc.

- pe întreg parcursul unui astfel de antrenament, musculatura CORE-ului ( abdomen, oblici, lombari, fesieri) se află în permanentă contracţie, pentru a se putea menţine corpul drept - poziţie de bază în programul de pregătire cu aceste benzi.

- posibilitatea de a-ţi antrena toate grupele musculare, făra investiţii exorbitante în aparatura diversificată şi masivă.

- forţa, flexibilitatea, coordonarea, mobilitatea şi stabilitatea corpului vor fi mult îmbunătăţite, dacă se practică antrenamente constante.