Workshops

Evenimente viitoare: Seminariile "Reshape your future" & "Healthy habits for all ages"


Sănătatea și longevitatea au fost dintotdeauna intens studiate, în căutarea celor mai bune remedii, pentru a păstra starea de bine a organismului, pe o perioadă cât mai îndelungată. Noțiunea de "stil de viață sănătos" a devenit, în ultimul deceniu, un subiect de notorietate; acest lucru se datorează, în mare măsură, conștientizării, la nivel global, a importanței alimentației și sportului, în păstrarea unei stări de sănătate optime, dar și dezvoltării cercetărilor și studiilor în domenii ce promovează sănătatea, cum ar fi medicina, nutriția și fitness-ul.

Însă, ca în orice subiect intens mediatizat și controversat, și în domeniul sănătății este necesară filtrarea cât mai riguroasă a informației, pentru a elimina sfaturile așa-zișilor "specialiști" și "miturile" împământenite în cultura noastră și pentru a ne asigura că deținem informații corecte, din surse avizate, care să nu ne pună sănătatea în pericol.

Dacă și tu vrei să ai acces la informații verificate si sfaturi pertinente din domeniul medicinei, nutriției și fitness-ului și să îți clădești o fundație solidă, pentru un viitor mai sănătos, te invităm la seminariile "Reshape your future" şi "Healthy habits for all ages", organizate de ISRO-Fitness School, în colaborare cu dr. Emil Novack.

Workshop-uri susţinute în trecut

workshop

ISRO & GRAND FITNESS EVENT

workshop

Workshop "Aşa DA, aşa NU!"